Ladataan...

Seksideitti vinkkejä

Löydä seksideitti seuraa

 Jos haet ja olet löytänyt itsellesi seksiseuraa netistä, kannattaa sinun pitää mielessäsi muutama hyvä vinkki joiden avulla et loukkaa panokaveriasi.

  1.  Älä sano "En koskaan tee näin" tai esitä jotakin muuta. Te kummatkin tiedätte että haette vain seksiseuraa, joten unohtakaa valheet ja jättäkää toistenne seksihistoria pois keskusteluista.
  2. Älä yritä käydä mitään jäykkiä keskuteluita kun olette matkalla seksipuhiinne. Kaikkia ei varmasti kiinnosta kuulla mistä olet kotoisin, tai lapsuutesi dramaattisista hetkestä kun olette menossa harrastamaan seksiä. Pidä tunnelma hauskana, reantona ja estottomana.
  3. Muistakaa, että kumpikaan teistä ei tiedä mistä toinen tykkää seksissä, on siis tärkeää kuunnella toista ja selvittää mistä hän tykkää. Lukekaa ruumiinkieltä, ja jos olette etukäteen puhuneet mitä haluatte, pysykää suunnitelmassa.
  4. Älä tuomitse jos seksipartnerisi ei muista nimeäsi tai huutaisi väärää nimeä naidessa. Kyse on kuitenkin seksistä ilman sitoumuksia, tämä asia on hyvä molempien muistaa.
  5. Jos vietät yötä seksikumppanisi luona tai hän nukkuu sinun luonasi - Vältä turhaa halimista ja kuhertelua. Sillä useimmat eivät halua sekoittaa satunnaista seksiseuraa ja turhia hellyyden osoituksia.
  6. Kun olette juuri harrastaneet sitoumuksetonta seksiä, se ei kuitenkaan tarkota että voit alkaa katsella seksikumppania alasti milloin huvittaa. Kunnioittakaa silti toisten yksityisyyttä jos toinen näin haluaa.
  7. Jos teillä oli kivaa yhdessä, voit pyytää seksikumppania esimerkiksi aamiaiselle, mutta älä kuitenkaan loukkaannut jos hän ei tätä halua.
  8. Jos teillä ei ole aikomuksia nähdä enää toisianne, älkää turhaan vaihtako numeroita tms. Se johtaa vain epävarmuuteen ja turhaa miettimiseen, kysehän oli vain satunnaisesta seksiseurasta.

Lähetä kommentti

  1. Ihan hyvä perusetiketti ainakin yhdenyön suhteeseen..

    VastaaPoista

emo-but-icon

Etusivu item