Ladataan...

Profiilikuva seksitreffi ilmoitukseen



Seksitreffi profiili vinkit


Jos olet päättänyt hakea seksiseuraa netistä, niin kannattaa seurata näitä vinkkejä parantaaksesi mahdollisuuksia panoseuran etsimiseen.
Profiiliin kannattaa aina lisätä jokin kuva itsestä. Värilliset kuvat toimivat yleensä mustavalkoisia paremmin. Tämä käytännössä johtuu siitä, että värilliset kuvat kiinnittävät huomion helpommin. Totta kai on olemassa todella eroottisia ja tyylikkäitä mustavalkoisia otoksia, mutta näillä kuvilla on vaara jäädä värillisten kuvien jalkoihin vaikka värilliset olisivat muuten heikompilaatuisia.
Seuraavaksi kannattaa miettiä sitä, minkälaisen kuvan sivustolle haluaa lisätä. Omaa yksityisyyttä kannattaa aina suojata ja erinomainen tapa on jättää pää ja kasvot kokonaan pois kuvasta, tai sumentaa (blurrata) kuvaa kasvojen kohdalta. Tämä toimii erinomaisesti seksideitti sivustoilla jos haluat pysyä anonyyminä ettei esimerkiksi työkaverisi tai lähipiirisi tunnistaisi sinua sivuston kuvista. Yleensä  kuvat jotka herättää vastapuolen kiinnostuksen ovat selfie tyyppisiä kuvia rinnoista, keskivartaloalueelta ja sukupuolielimistä.

Lähetä kommentti

  1. Kivoja vinkkejä profiilikuvan lisäämiseen, kiitos :like:

    VastaaPoista

emo-but-icon

Etusivu item