Ladataan...

Seksiseuraa netistä





Haluatko löytää seksiseuraa netistä?
Lue blogistamme, mistä ja miten parasta seksiseuraa löytyy – ja miten sovit seksitreffit turvallisesti. Me emme lupaa 100 % onnistumista – mutta tarjoamme vinkit siihen, miten maksimoit mahdollisuutesi löytää seksiseuraa verkosta.

Jos et jaksa lukea pidemmälle, suosittelemme kokeilemaan: smsdeitti.com -sivustoa. Deittisivustot ovat tehneet deittailusta ja seksiseuran hakemisesta aikaisempaa nopeampaa: Sinunkin on mahdollista saada seksiä helposti ja vieläpä ilmaiseksi! Blogimme kertoo ja opettaa sinulle parhaat tavat järjestää itsellesi kunnon seksiseuraa.

1. Luo hyvä kuvallinen profiili mielenkiintoisella tekstillä
Profiilinluomisessa kannattaa muistaa että itsevarmuus ja hyvin luotu mielenkiintoinen ja positiivinen profiili parantaa seksitreffeille haluavien määrän. Älä ole siis tylsä niin kuin muut, vaan luo selkeä ja hyvän kuvan sinusta luova kuvallinen profiili, joka tekee sinusta mielenkiintoisen ja haluttavan seksikumppanin.

Vinkki! Kuvan lisääminen profiiliin parantaa mahdollisuuksiasi seksin saamiseen!

2. Erotu muista
Suurin osa treffisivustoja käyttävistä naisista ja miehistäkin hyökkää ja alkaa heti puhumaan seksistä keskustelukumppanin kanssa. Älä ole tyly – äläkä toimi näin. Parhaiten erotut eduksesi, kun keskustelet normaalisti ja osoitat, että et ole se typerä pelkkää seksiä miettivä perusmies/perusnainen. Eikä pelkän seksinkään haluaminen ole seksideitti sivustoilla mitenkään kiellettyä – päinvastoin, mutta toimi järkevästi ja asiallisesti. Kuuntele ja osoita kiinnostusta deittiseuraasi kohtaan, niin erotut ja sinusta kiinnostutaan varmasti. Kuuntelemalla huomaat mistä asioista seksipartneri on kiinnostunut ja voit johtaa keskustelua haluamaasi suuntaan. Näillä perus peliliikkeillä sovit seksitreffit alta aikayksikön!

Vinkki! Näin parannat mahdollisuuksiasi: kun lähetät ensimmäistä viestiä potentiaaliselle seksikumppanille, kirjoita kunnon viesti – ei mitään yhtä lausetta tyyliin: ”Moi! Naidaanko ;)” tai ”Meille vai teille, beibi?” Vaan osoita mahdolliselle seksipartnerille, että olet hänestä todella kiinnostunut.

3. Ole liikkeellä kevyellä ja positiivisella asenteella
Positiivisuus on kultaakin tärkeämpi asia perinteisillä treffeillä ja niin se on myös netissä seksiseuraa haettaessa. Jos haluat että saat seksitreffit järjestetty, älä ole negatiivinen tiukkapipo ja niuhottaja. Älä ole liian tosissasi tai tosikko! Olemalla positiivinen ja viestittelemällä kevyellä asenteella deittisivuston muille käyttäjille, osoitat että et ole se perinteinen netistä seksiseuraa oleva suomalainen mies, jonka seuraa kukaan nainen ei koskaan halua, vaan sinun kanssasi olisi mukava lähteä vaikka treffeille. Muista että kun kysyt naisesta seksiseuraa älä pyydä, vaan esitä asiasi kevyesti. ”Olen huomenna menossa kaupungille iltaa viettämään – nähdäänkö huomenna illemmalla?” Toimivat perinteistä lyhyitä kysymystä paremmin.

Muista myös se, että kevyt asenne ja positiivisuus yltävät myös siihen toiseen viestiin. Älä siis hauku viestikaveriasi lutkaksi tai huoraksi, jos hän vastaa yhteydenottoosi kieltävästi. Monissa tapauksissa ensimmäisen kielteisen viestin jälkeen saattaa kiinnostus herätä vasta myöhemmin. Älä siis tuhoa omia mahdollisuuksiasi asiassa!

Vinkki! Tutkimusten mukaan naiset lähestyvät seksideitti mielessä niitä aivan tavallisia miehiä. Naisilla on deittisivustoilla miehiä paljon kovemmat ulkonäköpaineet, koska miehet keskimäärin lähestyvät vain niitä kaikkein seksikkäimmän näköisiä naisia. Mies: jos siis haluat saada seksiseuraa nopeasti, kannattaa valita kohtalaisen näköisiä naisia. Eikä se ulkonäkö kerro aina kaikkea. Seksitreffit voivat olla todella onnistuneet myös ihan tavallisen näköisen naisen kanssa.

4. Älä tunge heti treffeille
Älä pyydä naista/miestä heti seksitreffeille, vaikka hän olisi ollut sinuun yhteydessä. Keskustele ja herätä mielenkiintoa hänessä, sillä jos sinuun luotetaan saat enemmän positiivisia vastauksia, kun kysyt kumppaniasi treffeille. Erityisen tärkeää tämä on erilaisten fetissi-seuran hakemisessa, jossa luottamus toiseen henkilöön on kaikki kaikessa.

5. Osoita olevasi asiallinen ja luotettava
Kun olet saanut seksitreffit järjestettyä ja olet treffeillä, pyri olemaan luotettava ja asiallinen. Treffiseurasi tulee luottaa sinuun, ja ei ole esimerkiksi mitään typerämpää kuin panoillaan kerskuvat miehet. Kun olet asiallinen ja osoitat että sinuun voi luottaa, olet askeleen lähempänä siitä, että treffisi johtavat seksiin.

6. Ole erilainen myös treffeillä
Vie treffiseurasi kahville, lenkille tai harrastuksen pariin, josta seurasi on sinulle kertonut olevansa kiinnostunut. Muista siis mistä olette keskustelleet ja valitse treffipaikka sen perusteella. Näin huomioit treffiseuraasi ja huomiosi kyllä palkitaan aivan varmasti.



Lähetä kommentti

emo-but-icon

Etusivu item