Ladataan...

Kolme vinkkiä seksideitti profiiliin

Vinkit - Hyvä seksideitti profiili


Ei ole kivaa olla ilman seksiseuraa. Onneksi netissä on runsaasti seksideitti sivustoja, joista seksiseuraa voi etsiä. Joskus onnistuu – joskus ei – mutta jos et yritä, et voi myöskään saada seksiseuraa!

Seksideitti vinkit

  1. Kerro profiilissasi tärkeimmät asiat, lyhyt kuvaus itsestäsi, millaista seksiseuraa haet ja haluamsi seuran ikäraja
  2. Hyvä profiiliteksti ja kuva. Hyvä profiilikuva ja ytimekäs kuvaus itsestäsi parantavat mahdollisuuksiasi saada seksiseuraa.
  3. Ole aktiivinen: Kukaan ei tule hakemaan sinua kotioveltasi naimaan. Ole aktiivinen ja laita viestejä myös muille käyttäjille, äläkä jää vain odottamaan että sinuun otetaan yhteyttä.
Jos haluat parantaa mahdollisuuksiasi saada seksiseuraa, anna profiilissasi hyvä ja positiivinen kuva itsestäsi. Olemalla itse yhteydessä muihin ja hakemalla aktiivisesti seksiseuraa parannat tietysti mahdollisuuksiasi onnistua. Moni yllättyy että seksitreffeiltä ei odoteta mitään erikoista. Perinteinen suomalainen mies kelpaa useimmille naisille tai tavallinen nainen monille miehille. Sinun tarvitsee olla vain oma itsesi. Vaikka annat positiivisen ja hyvän kuvan itsestäsi niin älä kumminkaan valehtele vaan ole rohkeasti oma itsesi.

Panemaan pääseminen on useissa maissa todella vaikeaa. Usein rajoittavana tekijöinä ovat niin uskonto kuin seksuaaliset estymykset. Suomessa onneksi asiat ovat nykyään hyvin. Meillä irtosuhteet eivät ole enää niin paha tabu kuin vielä muutama vuosikymmen sitten oli. Me emme ainakaan tuomitse sinua jos kaipaat silloin tällöin yhden illan juttuja tai vakituisempaa panoseuraa.

Muista itse olla aktiivinen, luo oma  profiili, lähetä viestejä ja sovi seksitreffit.

Lähetä kommentti

emo-but-icon

Etusivu item